علی اکبر شعبانی فرد در گفتگو با خبرنگار مهر در اراک با اشاره به اینکه با رایزنیهای در حال انجام، امیدواریم پروازهای مجدد فرودگاه اراک به زودی آغاز شود، افزود: از آنجا که این فرودگاه از سرمایه های استان است باید به نحو مطلوب در زمینه های مختلف اقتصادی از جمله گردشگری و زیارتی مورد استفاده قرار گیرد.
وی عنوان کرد: تکمیل جاده دسترسی به فرودگاه امری ضروری است که عملیات تکمیل این جاده به اداره کل راه و ترابری استان واگذار شده است.
مدیر فرودگاه اراک نیز در گفتگو با خبرنگار مهر در این خصوص، آغاز پروازهای مجدد فرودگاه اراک را امر حیاتی برای استان مرکزی عنوان کرد و گفت: همکاری و مذاکرات لازم در این زمینه توسط استاندار و نمایندگان مجلس در حال انجام است که در صورت حصول نتیجه، در آینده نزدیک شاهد برقراری پرواز مجدد از این فرودگاه خواهیم بود.
محمد حسن مرتضوی افزود: در حال حاضر این فرودگاه هیچ مشکل و محدودیتی برای پذیرش هواپیما در رده متوسط را ندارد و در ارایه هر نوع خدمات هوایی آمادگی کامل دارد.
وی با اشاره به موقعیت مهم جغرافیایی و واقع شدن استان مرکزی در مرکز کشور اظهار داشت: این استان قابلیت خدمات رسانی هوایی به استانهای همجوار از جمله همدان، لرستان، قم و بخش شمالی استان اصفهان را نیز دارد که این امر ضرورت راه اندازی مجدد این فرودگاه را دو چندان می کند.
گفتنی است کار مطالعاتی فرودگاه اراک در سال 1366از طریق استان و با نظارت سازمان هواپیمایی کشوری آغاز و در شهریور 1378 توسط ریاست جمهوری وقت افتتاح شد و تا اسفند ماه سال 84 تنها برای پروازهای اختصاصی و هواپیماهای آموزشی و سمپاشی مورد استفاده قرار می گرفت و از اسفند ماه 84 با برقراری دو پرواز در هفته، در مسیر اراک – مشهد و بالعکس در روزهای شنبه و چهارشنبه شروع به فعالیت نمود.
فرودگاه اراک در فاصله 9 کیلومتری مرکز شهر و با ارتفاع پنج هزار و 440 پا (یکهزار و 652 متر) ازسطح دریا قرار دارد و دارای طول دو هزار و 990 متر باند و دستگاه های ناوبری DME/NDB و CAT آتش نشانی سه عملیاتی و یک ترمینال پروازهای داخلی، دو مسیر خروجی و سه مسیر ورودی است.
نظر شما